Clubinfo

Onze club, de Wevelgemse Wolven,

Is opgericht door Wendy Adam, zij wilde een handbalploeg oprichten in Wevelgem.

Ooit had Wevelgem een handbalclub op heel hoog niveau waar Rudy Verschoore vooral zijn schouders onder zette. De club is al lang geleden gestopt maar er zijn nog steeds ex-handballers die in Wevelgem woonachtig zijn.

De middelbare school Sint-Paulus zorgt elke dinsdag voor één uur handbal als naschoolse sport waar je gratis kan aan deelnemen als je in de school zit en ze doen telkens mee met de scholencomeptitie.

Oorspronkelijk hadden we een jongensploeg en een meisjesploeg van 4e, 5e en 6e leerjaar. Door omstandigheden zijn de jongens moeten stoppen en werd al onze energie op de meisjes gezet en daardoor zijn we ontplooid naar een meisjesploeg.

We zijn ontstaan in 2013, ondertussen doen onze meisjes mee met competitie en spelen ze regelmatig tornooien, ze doen het heel goed en met veel inzet!

Nele Dhaene en Jakob Dhaene hebben de werking overgenomen.

De naam, Wevelgemse Wolven, is door de meisjes zelf gekozen.

We hebben een werking voor meisjes van het 3e leerjaar tot en met het 2e middelbaar, het is de bedoeling om op lange termijn door te groeien.

We zijn nog niet zo bekend in Wevelgem, neem gerust contact met ons als je graag eens willen komen proberen op de training.

Sportieve groeten,

Contact: jakob.dhaene@handbal.be of 0479 20 96 48